ANADOLU JET MAGAZİN TEMMUZ KAPAĞINA KUŞADASI’NI TAŞIDI

KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NIN TANITIM ATAĞI SÜRÜYOR

Kuşadası Ticaret Odası’nın Kuşadası’nın tanıtımı amacıyla başlattığı çalışmalar dahilinde, Türk Hava Yolları ile irtibata geçmesi sonucu, 100.000’lerce kişiye ulaşan Anadolu Jet Magazin Temmuz sayısında Kuşadası’na yer verdi ve Kuşadası’nı kapağına taşıdı.

Kuşadası Ticaret Odası’nın, sezon öncesi Türk Hava Yolları yetkilileriyle irtibata geçerek, bünyelerinde çıkan dergilerde yer almak istemesi sonucu,  tüm ihtiyaçları  Ticaret Odası tarafından karşılanan dergi ekibi Kuşadası’na geldi ve Kuşadası ve çevresiyle ilgili dergide ayrıntılı haber yaptı.

Kuşadası’nda 5 gün boyunca kalarak, Kuşadası merkez, çarşı, sosyal hayat, liman, marina, Milli Park, Davutlar, Güzelçamlı, Efes, Meryem Ana tüm bölgeyi gezen ekip, bol bol fotoğraf çekti ve izlenimlerini yazdı. THY Anadolu Jet Magazin dergisinin Temmuz sayısında 8 sayfa yer alan Kuşadası aynı zamanda derginin kapağında yer alarak yüzbinlere ulaşacak.

Son yıllarda yakaladığı yükselişi sürdüren ve turizmin Türkiye’de başlangıç noktası olan Kuşadası’nın tanıtımı için, Kuşadası Ticaret Odası’nın çalışmaları da artarak devam edecek.