DAVUTLAR POLİS MERKEZİ HİZMET BİNASI AÇILDI

Davutlar’da, Polis Merkezi olarak yeniden düzenlenen eski Jandarma Karakolu törenle hizmete açıldı.

Büyükşehir Yasası ile Kuşadası’na bağlı bir mahalle olanDavutlar’daki Polis Merkezi binasının açılış törenine Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın eski Valisi Muharrem Göktayoğlu, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yiğit, kalabalık bir davetli topluluğu ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından, binanın yapımına katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara plaket verildi. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın da plaket aldığı törende, folklor gösterilerinin ardından Vali Ayyıldız tarafından Kuşadası Davutlar Polis Merkezi’nin yeni binasının açılışı resmen yapıldı.